Търсене:
Жената везна

Теглилка

Прекрасни са тези дами! Крехки тела! Хубави едри зъби и скули! Косите им са топли и светли! Влажни, огромни, любопитни игриви очи!

Имат склонност към леко напълняване, особено в ханша. Печелят мъжките сърца с финес, интелигентност и манипулаторски умения висша класа. Омагьосва те с няколко изречения и постановки. Придава си безпомощен и миловиден израз на лицето и с поглед на изгубена болонка, направо може да те превърне в зомб. Не се поддавайте на хитринките й! Докато си мислите какви сте яки мъже, как я покровителствувате, как се грижите за нея и как без вас тя направо е като агне сред глутница вълци, тя горкичката ви върти на малкия си пръст и го прави по възможно най-добрия начин.

За да бъде впечатлена, трябва да притежавате силен характер, мангизи, златен ланец или пръстен, тежкарски автомобил, чувство за хумор, чар в изобилие и готовност за компромиси. Шовинистите и тъпаците, прекалено меркантилните и безразлични към изкуството мъже биват подминавани като пътен знак. Либералите и демократите са на особена почит.

Ако все пак имате щастието и удоволствието да си легнете с женичка везни - това ще е истински рай. Без никакви притеснения може да се впуснеш в света на най-смелите ти представи за това що е секс и как да го правим най-добре и на воля. За да ти достави удоволствие, тази истинска жена ще направи всичко за теб. Като под всичко се разбира почти всичко, което няма да я убие или нарани. Има тяло, сякаш е създадено за кеф и удоволствия. Ако я предразположиш към някакви нередовни изпълнения, но го направиш с финес и по демократичния начин - ще бъдеш възнаграден без много излишно колебание. Дори ако я помолиш да изкара някой лев по древния начин - нищо чудно да се съгласи.

Все пак, за нея е много важна връзката и за да я запази, е способна да изтърпи всякакви простотии и брутални издевателства. Не трябва да се злоупотребява с тези им качества! Те не са некви тъпи патки, които можеш да юркаш когато ти скимне. Всъщност, за да си с нея, тези качества не е възможно да си ги притежавал или поне демонстрирал пред нея. Ако впоследствие си преценил, че е време да и се качиш на русата главичка и да я правиш на маймуна - заслужаваш сериозно наказание и ще си го получиш. Вярвай ми!

Дата: 21.07.2006 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Хол | Зодиак | Везни | Жената везна
© 2000-2018 Udoma.com. Всички права запазени.