Търсене:
Мъжът везна

Кантар

Везните са щедри, галантни, внимателни и любвеобвилни в леглото, около и ако се наложи под него. Тъй като е готов на саможертви, за да ти е приятно на теб, считай че ще си прекараш добре и сексуалните ти фантазии ще бъдат задоволени по най-изтънчения и обаятелен начин.

Везните не са някакви си простаци с хамалски нрави така, че не очаквай да те награби от вратата, да ти изпокъса дрешките и да ти го забоде на път към спалнята. Вместо това той ще се постарае преди това да се почувстваш готова за лудориите и ще се убеди, че точно това желаеш. Под завивките ще ти е много приятно когато установиш, че преди да си помислиш нещо, той вече е там и се е заел с работата.

Везните заслужават уважение и заради качеството им да подбират много внимателно обекта на сексуалните им изяви. Никога не лягат с някоя дама, ако не е достатъчно красива, интелигентна и най-вече съгласна. Докато козирога и овена не подбират и карат подред куцо, кьораво и сакато, то везните предпочитат да лъснат бастуна или въобще да не се занимават с някаква си тъпоумна, долна твар.

Обичат да правят 69 и не се ограничават с класически секс. Фетишисти. Внимателни са с дамата и след като свършат. Повечето мъже обръщат гръб и заспиват на третата секунда, но за везните това е проява на пренебрежение, неуважение и диващина.

Редовно поднасят цветя и според вкуса на партньорката им, избират подходящи подаръчета и джунджурийки.

Имат склонност към бисексуалност и дребни извращенийца. По свободолюбивите са склонни да поканят вкъщи някой познат и двамцата да изчукат собствената му жена, която обаче преди това е дала да се разбере, че го желае много силно. Той за да и угоди, дори може да и поръча жиголо или да и подсигури негър с голяма паламарка за рождения ден, например или друг повод за веселие. Всъщност, в името на брака, той подхожда по демократичния и цивилизован начин. Би направил почти всичко, което е по силите му за да го запази завинаги.

Негов е израза - Не се ревнувайте, а се редувайте...

Дата: 21.07.2011 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Хол | Зодиак | Мъжът везна
© 2000-2019 Udoma.com. Всички права запазени.