Търсене:
Парфюмите с феромони ни правят привлекателни и неустоими...

Парфюм с феромони е уникално средство за привличане на сексуалното внимание на партньора от противоположния пол.

Каква е тайната на феромоните?

Феромоните не са химично изобретение на науката. Това са органични съединения, отделяни от специални жлези, разположени по кожата на всяко животно, включително и на човека. Именно феромоните отговарят за сексуалното привличане, възбудата, емоциите.

В наши дни парфюмите с феромони са много популярни в Европа и Америка. Използват се редом с обикновените парфюми. Популярността им се дължи на ниската цена и високата ефективност на парфюмите.

Феромоните са най-доброто, което днес съвременната наука може да предложи за сближаване на половете, за хармонизиране на междуличностните отношения на мъжа и жената от всички възрасти и социални категории.

Използването на парфюми с добавка на феромони дава такива впечатляващи резултати, че още не е взето еднозначно решение дали да се отнесат към категорията Intim на парфюмерийно-козметичните средства или към фармакологията на ароматите.

Новият, дори за Европейските страни, продукт си е завоювал огромна известност сред мъжете и жените от всички възрастови групи в САЩ, Австрия, Франция, Великобритания и Източно европейските страни. В България също има предлагане на парфюми с феромони, като едни от най-добрите са FM. Вече много хора, ползващи феромони, са открили са себе си нови, удивителни страни на живота.

Доказано е, че половите феромони моментално предизвикват у противоположния пол силен обратен сигнал. Впрочем феромоните, които отделя човешкия организъм, се унищожават частично от дезодорантите.
Не случайно се казва, че страхът има миризма – организмът отговаря на стреса и разстройството с отделяне на отблъскващ, неприятен, предизвикващ негативно отношение, феромон – репелент. Така ставаме по-малко привлекателни и забележими за околните.

Същото се случва, когато сме изтощени от физически или интелектуален труд, когато се чувстваме смазани, изтормозени и раздразнени, усещаме вътрешно напрежение и дискомфорт.

Отделянето на репеленти може да се усили от други фактори: рязка промяна в климата, резки температурни изменения, дължи пътувания, приемане на дадени лекарствени средства и хранителни продукти, общуване с хора или предмети с негативна енергетика, постоянно пребиваване в геопатогенни зони и много други.

Като противоположност на това, позитивният положителен фон на живота ни създава условия за отделянето на атрактанти - вещества, способни да ни направят много по-привлекателни и забележими, да привлекат и предразположат към нас околните - хора и животни.

Позитивно мислене, доброжелателно отношение към хората, добро настроение и самочувствие, здравословен начин на живот – това са моментите, които способстват за намаляване отделянето на репеленти и усилват производството на атрактанти.

Ползването на парфюмерия по никакъв начин не препятства действието на феромоните. Уханието на съдържащите се в парфюма вещества не пречи на възприемането на аромата, и от своя страна парфюмът не може да разруши влиянието на феромоните, които действат на подсъзнателно ниво.
И обратно, правилно подбраният, подходящ парфюм може да засили действието на феромоните. Затова се предлагат парфюми с феромони в различни ароматни гами.

Феромоните действат както на околните, така и на собствените ни емоции – ставаме по-разкрепостени и открити в общуването, което обкръжаващите ни хора веднага забелязват, подобрява се настроението, депресията и недоволството от себе си отминават. Използването на парфюми с феромони ни потапя в състояние на приповдигнато настроение, което искаме да предадем на другите.

Как да привлечем вниманието на мъжа?

Едно ново изследване, проведено от американски учени, ще помогне на много жени да станат по-привлекателни за представителите на противоположния пол.

Изводите на тези изследователи са доста оптимистични: за да се намирате винаги в центъра на мъжкото внимание, ще са ви нужни само ... няколко капки парфюм с «тайната съставка» - феромони.

Група учени от Държавния Университет в Сан Франциско открили, че жените, които ползвали парфюм със синтетични добавки на феромони, се имали необичаен успех сред мъжете.

Специалистите провеждали изследванията си в продължение на 14 седмици с 36 жени, разделени на две групи: в парфюма на участничките от първата група добавили феромон, а другата половина участнички в експеримента получили само парфюм.

Известно време след стартирането на експеримента около 75% от жените от първата група съобщили на учените, че не са очаквали такъв силен интерес от страна на мъжете. Броят покани за романтични срещи видимо нараснал!

Специалистите уточняват, че е невъзможно да се различи аромата на парфюми с добавка на феромон от нормалните парфюми.

Дата: 02.11.2007 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Спалня | Легло | Секс | Парфюмите с феромони ни правят привлекателни и неустоими...
© 2000-2018 Udoma.com. Всички права запазени.