Търсене:
Петте фрази, които тя иска да чуе на първата среща
Как да намерите точните думи, които да я предразположат да склони на втора среща с вас? Отговорът се крие в пет конкретни фрази.
Как да намерите точните думи, които да я предразположат да склони на втора среща с вас? Отговорът се крие в пет конкретни фрази.

Тя ви е завладяла виртуално още преди месец, после сте си разменили телефона. Чувате се за кратко и накрая идва денят, в който ще застанете очи в очи. Запомнете петте фрази, които Тя иска да чуе първата среща, за да открехне леко вратата за сърцето се:

Изглеждаш добре!
Така показвате, че цените всеки детайл на облеклото и прическата й. Без значение дали е в секси тоалет, или в небрежен вид, бъдете сигурни, че е прекарала минимум час в проби с какво да е обечена на срещата ви. Като й направите този комплимент, тя ще остане поласкана, че усилията й са оценени.

Как мина денят ти?
Колкото и незначителен да е въпросът, с него изразявате интерес към живота й. Слушайте внимателно какво ви разказва, за да имате теми за разговор и за по-нататък.

С теб ми е хубаво!
Това е може би най-добрата фраза, с която да я спечелите още в началото. С тази реплика, вие я облекчавате от стреса и напрежението. Нещо повече, тази фраза провокира мадамата да ви отговори на признанието. В най-добрия случай тя ще ви отвърне: "И на мен с теб", а в най-лошия ще каже: "Колко мило".

Какво мислиш за това?
Мъжете винаги са готови да изразят мнението си по всеки въпрос, независимо от това дали на дамата й е интересна темата. Представителките на нежния пол рядко имат възможнжстта да сповелят какво мислят по дадена тема. А като поискате мнението й още в началото, бъдете сигурни, че така ще имате теми на обсъждане дълго време. Добре е на първата среща да се придържате към неутрални теми - политика, музика, филми и др.

Бих искал отново да те видя!
С това откровение по перфектен начин ще завършите първата среща красиво. Тази реплика убеждава жената, че ще стигнете и по-далеч в отношенията си, а няма да прекара седмица в очакване телефонът да звънне. Повярвайте, тя ще оцени това, че й спестявате терзанията.

Дата: 28.05.2009 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Спалня | Легло | Секс | Петте фрази, които тя иска да чуе на първата среща
© 2000-2019 Udoma.com. Всички права запазени.