Търсене:
Десет характерни мачовски прояви и тяхното истинско значение
Ако искате да запазите мъжа до себе си, не прикривайте мръсницата във вас
Ако искате да запазите мъжа до себе си, не прикривайте мръсницата във вас

Кратък мъжко-женски речник

Мъжете и жените са от различни вселени. Те не мислят и не се изразяват по еднакъв начин, откъдето се получават разминавания в общуването. Мъжът казва едно, има предвид друго, а жената разбира трето. И така, какво се крие зад сигналите на мачовците. Ето най-разпространените мъжки изрази и действия и тяхното истинско значение.

 1. Искам те!
  Колкото и грубо да звучи, това не е нищо повече от апел за секс. Не тълкувайте тази фраза като желание да ви гледа влюбено в очите или да се наслаждава на приятната ви компания. А, да – и въобще не е забелязал новата ви прическа, ако сте си въобразявали противното.
   
 2. Чудесна си, когато си отгоре
  Всъщност, това означава, че днес му е бил доста изтощителен ден и няма силици за по-активна роля в леглото. Хем иска да си отдъхне, хем да ви прехвърли изцяло инициативата: прави ви се секс – добре, но днес вие ще „водите хорото“, а той ще се излежава мързеливо под вас. Този вариант, при всяко положение, е по-добър, отколкото да изкарате поредната вечер пред телевизора. „Под прикритие“ нещо се изпразни откъм съдържание, а и на кого му пука „Къде е Маги?“.
   
 3. Да ти дойда на гости за по едно кафе?
  Въобще да не ви пука, дали имате вкъщи читава арабика или ви е останала само изветряла робуста. Така или иначе, няма да се стигне до пиене на кафе. Тук всичко е ясно – пуснете ли този мъж в дома си, значи го пускате и в леглото си.
   
 4. Бъди вечно с мен, моя богиньо!
  По време на секс и особено малко преди кулминацията мъжът напълно губи контрол върху речта си. Тъй че няма значение какво ви говори в този момент – това са случайно генерирани любезни фрази, които без угризение можете да забравите на секундата. Може да ви обещае вечна любов, къща на Канарските острови, нова кола. А ако му е особено хубаво, дори и да дойде с вас на шопинг в мола!
   
 5. Трудно ми е да завържа връзка. Затова, често съм сам и от няколко месеца не съм правил секс.
  Каква е целта на това душеизлияние ли? То се използва от мъжлета, които се надяват да предизвикат съчувствие и така да получат желания секс. Избягвайте подобни екземпляри. Ако все пак решите да си пробвате късмета, опитайте да си спомните как се е държал с вас, когато сте се запознали – уверен ли е бил в себе си, как ви е ухажвал. Ако се е справил отлично, значи сега лъже.
   
 6. Знам доста повече за женските желания в леглото, отколкото си мислиш. Не съм хлапак.
  Поздравления! Този мъж ви се подмазва и е готов на всичко, за да ви има. А дали ще му се получи, зависи от реалните му постижения и от вас, разбира се. Можете да дресирате този мъж на всичко, което искате.
   
 7. Оф.../Ъ-ъ-ъ... (придружено от изплашен поглед и защитна поза в леглото)
  Не е лесно да разкършите в леглото неопитния и стеснителен мъж. Той ще се стреми да приключи това „опасно занятие“ колкото се може по-бързо, за да не изглежда глупав и да не издаде сексуалната си непохватност. Какво да предприемете? Ако искате да се правите на учителка – действайте.
   
 8. Полигамен съм. Не мога да се противя на физиологията си и да бъда верен само на една жена. Такъв съм си и такъв ще бъда. Ако искаш да бъдеш с мен – свиквай.
  Тук вариантите са два. Първи – може и да е истина, а това не е никак приятно. Втори (също не особено приятен) – вие не сте жената, която му е необходима, и той напълно осъзнава това.
   
 9. Утре трябва да ставаш рано, у вас ще спиш по-добре
  или
  Толкова съм свикнал да се будя у нас...
  След половия акт смята да се избави от вас и не иска да се събудите сутринта заедно. Или не му е харесал сексът, или пък е решил, че това ще е авантюра за една нощ.
   
 10. Мълчалив и стеснителен мъж се разбъбря и оживява след няколко чашки алкохол.
  Чете стихове, пее песни, говори красиво за любовта. Този мъж страда от много комплекси и е твърде възможно да прибягва често до алкохол за решаване на проблемите си.
Източник: Ира Тодорова
Дата: 30.11.2012 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Спалня | Легло | Секс | Десет характерни мачовски прояви и тяхното истинско значение
© 2000-2018 Udoma.com. Всички права запазени.