Търсене:
Капсули за лице Спри времето
Уникална технология без консерванти в капсулите за лице “Спри времето” Уникална технология без консерванти в капсулите за лице “Спри времето”

Уникална технология без консерванти
в капсулите за лице “Спри времето”

Най-често след 40-годишна възраст кожата става суха, но при индивиди с по-тънка и нежна кожа това може да настъпи и по-рано. Характерните белези на този тип кожа са по-равен тен, фини пори, склонност към образуване на червени петна, особено след миене, поява на сухи фини люспи по бузите и челото, склонност към по-ранно образуване на бръчки. Сухата кожа е много чувствителна срещу всички механични и термични дразнители. В нея съдържанието на вода е намалено, изразено с понижената стойност на естествения овлажняващ фактор (NMF). Последният регулира процеса на кожна хидратация (овлажняване). В процеса на стареене дейността на мастните и потните жлези също отслабва, което допълнително води до изсушаване на кожата във възрастта след 40-45 год. Освен това роля играят и хормоналните промени в споменатата възраст, обмяната на веществата и вегетативните смущения, които допълнително водят до задълбочаване на проблемите на сухата кожа.

Продуктът капсули за лице и шия от серията "Спри времето" на Орифлейм представлява естествен коктейл от няколко естествени масла, който служи като ефикасно средство срещу стареенето на кожата. Маслата, включени в него, имат състав, подобен на липидите, естествено произвеждани от човешката кожа, поради което попиват бързо и се приемат много добре от нея. Формулата действа овлажняващо и намалява фините линии и бръчки, като изглажда и стяга кожата и я предпазва от вредното влияние на околната среда. Съживяващото и хидратиращо действие на маслата от праскова, авокадо, боровинка и семената на ливадник, изключително богати на полиненаситени мастни киселини и мастноразтворими витамини A, E и D, се съчетава отлично с качествата на маслото от соя, естествено богато на изофлавоноиди - фитоестрогени, стимулиращи синтеза на еластин и колаген в дермата и повишаващи еластичността на кожата.

Ефектът на тази уникална формула се допълва чрез добавеното сусамово масло - еликсир за красота с хилядолетна традиция. Благодарение на богатото му съдържание на аминокиселини, минерали (калций, магнезий, фосфор) и естествени антиоксиданти сезамол и сезамолин се забавя стареенето на клетките на кожата. Капсулите "Спри времето" представляват изключително ценен продукт и поради факта, че са разработени по уникална технология, без използване на консерванти. Продуктът прониква изключително лесно в роговия слой на епидермиса, като възстановява нарушения в резултат на стареенето липиден баланс на кожата, без да я алергизира. Приложете 1 капсула дневно върху кожата на лицето и шията в съчетание с дневния и/или нощния крем от серията "Спри времето", като ви препоръчваме да я нанесете преди крема! Това ще допринесе значително за подобряване комфорта на вашата кожа във възрастта след 40 г.! Ще омекоти, успокои и овлажни сухата и чувствителна кожа и ще способства за нейното възстановяване и поддържането на тургура и еластичноста й! Уникалното съчетание на качествата на петте естествени растителни масла в натуралния букет на капсулите "Спри времето" на Орифлейм прави този продукт незаменимо средство в ежедневната грижа срещу стареенето на кожата на лицето и шията.

Естествените масла във формулата на капсулите “Спри времето” стимулират синтеза на еластин и колаген в дермата, повишават еластичността на кожата и забавят стареенето на клетките й.

Д-р Ивелина Йорданова - д. м. дерматолог в клиника по дерматология и венерология - Плевен и лектор консултант в СЦ Плевен.

Източник: д-р Ивелина Йорданова
Дата: 07.03.2007 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Спалня | Козметика | Парфюми | Капсули за лице Спри времето
© 2000-2018 Udoma.com. Всички права запазени.