Търсене:
Окото предупреждава

Какво трябва да предприеме човек, който по телепатичен път получава знак, че други хора правят нещо недобро за него в момента, за да предотврати съответния удар? Сигналът е вибрация на нерв около лявото ми око. Получавам го от ранна детска възраст. Имам силна интуиция, изострена чувствителност, предвидливост и предпазливост, въпреки че съм родена на 22-ро число. В такъв случай отгатвам единствено инициатора, без възможност да го остраня или да повлиявам върху действието. От литературата е известно, че на трансинформативно ниво дясното око представя енергията, която от нас излиза навън, а лявото око представя външната енергия, която влиза в нас. Как човек може да проконтролира неконтролируемото, което е неизвестно и далечно от него, за да избегне непоправимото?

Да започна с един въпрос към вас. Защо толкова простички неща, които в никой случай не са нещо уникално, сте разказали със сложни и неразбираеми за мнозинството термини? За да звучи плашещо или поради друга причина. На потребителя, който търси помощ или съвет, не са му нужни смазващи го словесни съчетания. Нужен му е ясен и разбираем съвет. Затова и винаги съветвам - говорете просто и разбираемо.

Случващото се с вас, както казвате от ранна детска възраст, няма нищо общо с телепатията и не е уникално явление. Връзката по телепатичен път за малцината хора, които имат тази дарба, никога не е свързана с “отгатване на индикатора”, защото винаги е ясна. И човекът, приел телепатичната информация, и човекът, излъчил своите мисли, са известни, естествено в случаите, когато тази връзка е осъществена по собствена воля. При телепатична връзка има и още една възможност. Тя не е обмен на мисли по собствена воля, а представлява теглене на мисловна информация от човек с телепатични възможности от друг човек или група хора по нечие разпореждане или за собствена изгода.

Интуицията не е телепатия, тъй че не смесвайте понятията, за да не си навредите сама в един момент, когато почнете да си внушавате, че можете нещо, което е недостъпно за вас. Този е най-бързият път, за да станете лесна жертва или да бъдете обсебена от хора, движения или секти, които ви обещават да ви научат да контролирате този процес.

“Сигналът е вибрация на нерв около лявото око”, както казвате вие, но с думи прости това е трепкане или играене на окото, както се казва простонародному. То съществува при всички хора, поради което няма да тълкувам прочетеното от вас в литературата за “трансинформативното ниво”.

Полезно е да разчитаме съдбовните знаци, свързани с трепкането на очите или на клепачите. Родените на четна дата, както сте вие, разчитат предстоящ проблем при трепкане на лявото око и приятни изживявания при трепкане на дясното.

Хората, родени на нечетно число, разчитат тези знаци обратно на първите - трепкането на лявото око им носи обещание за приятни бъдещи мигове, а когато трепка дясното - предупреждението е за проблеми. Друго тълкуване няма.

Питате как да бъде проконтролирано неконтролируемото, далечната дебнеща ви опасност? Ами няма как. Как ще въздействаш на нещо, което не знаеш какво е. Затова и Съдбата ни дава по този начин знак и ни предупреждава, че до няколко часа ни очаква проблем или разправия, които можем да избегнем или да намалим силата и техните последици заради факта, че окото ни е предупредило.

Когато клепачът или окото ни трепкат за нещо приятно или успех, за които не можем да се досетим, нужно ли е да ги контролираме? Просто трябва да сме спокойни и в очакване, че доброто ще се случи в рамките на няколко часа, най-много до края на деня. Тези предупреждения са за хората, които умеят да разчитат знаците на Съдбата и са достатъчно търпеливи и тактични, за да избегнат неприятностите. А и тези знаци, които ни дават очите, никога не са свързани с нещо непоправимо. Не бива да си внушавате такива апокалиптични събития.

Що се отнася до часа на раждане и асцедента в таблицата, публикувана в “Настоящето е само ден”, мисля, че абсолютно ясно съм написала под нея, че тя е любителска и за определени часове е неточна, затова винаги е редно да се попита професионален астролог.

Източник: Алена
Дата: 11.10.2010 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Спалня | Здраве | Масаж | Окото предупреждава
© 2000-2018 Udoma.com. Всички права запазени.