Търсене:
Как да поддържаш връзка без да сe ангажираш

Много са случаите, в които се заиграващ с някоя готина жена, но с ясната идея, че е за кратко и нищо сериозно. Но сред третата вечер нещата са толкова дълбоки, че започваш да се чудиш: Как се стигна до това?!? Искаш да се измъкнеш от тази жена и да се освободиш от неловката ситуация (пък и приказките за брак и много деца някак те карат да се чувстваш особено). Но колкото и да се опитваш да се отървете от нея, толкова по-настоятелна става тя. Колкото повече страниш, толкова повече започва да те търси. Сякаш си в игра на йо-йо.

Предполагам не си забравил, че колкото по-недостъпен ставаш, толкова по-апетитен си. Някои мъже ще кажат, че подобен проблем е тяхната несбъдната мечта. Хм-м, не е точно така -  несбъдната мечта е само на тези, които не са се сблъсквали с подобна история. Останалите знаят колко е неприятно това чувство... Най-малкото, не можеш да кажете на момичето за реалните си намерения от страх, че ще я нараниш (а и начина, по който реже хляба след като сте се карали, е много обезпокоителен).

Най-лесно е да излъжеш, че си гей и пробваш как е с жени, което сигурно няма да мине, но поне жената ще разбере какъв "нещастник" си, без да се налага да й обясняваш, че не я заслужаваш.

Другият вариант е да се държиш като "абсолютен гъз". Или ще подейства на момента или ще установиш, че жената до теб е все по-привлечена от персоната ти в зависимост от това, колко често я караш да страда. Някои жени са странни наистина.

При всички случаи трябва да се действа рано, даже още в самото начало.

Ясни правила

Просто от самото начало ще трябва да й кажеш ясно, че няма да навлизаш в сериозна връзка, а просто искаш да се позабавлявате заедно. Добре е много внимателно да подбереш подходящи за това думи. Например, че търсиш сродна душа, за да се разтовариш от дълга връзка, или някой, с който да се забавлявате взаимно.

Когато й казваш, че искаш да я видиш, намекни, че искаш, а не се нуждаеш. Ако стигнеш до момент, когато тя не иска да продължи без да имате по-сериозна връзка, я уведоми за истинските си намерения. По-добре рано, отколкото никога.

Винаги контрол

Характера на връзката се познава по това колко пъти се виждаш с жената. Ако се чуваш с нея веднъж в седмицата и се виждате на седмица или две - сякаш всичко е наред. Ако се чувате няколко дни в седмицата и се виждате веднъж - пак не си загазил много, но ако се чувате няколко пъти в седмицата и се виждате също толкова, значи имаш проблем.

Макар да сте си разяснили правилата, честите срещи могат да объркат всичко и тя неволно да се привърже към теб. Ако успееш да се откажеш в този момент, последствията за нея ще са тежки, но не непреодолими. Ясно е, че все някой ще е наранен.

Трябва да се действа бързо. Най-лесно е да спрете да се виждате толкова често. Колкото по-дълго продължи, толкова по-лесно тя ще изстине към теб.

Без задълбочени разговори

Има статистика (ето, че сме сериозни и наистина боравим с научни методи), че при "леките" връзки хората си говорят средно между 3, 5 или 10 минути.  Ако се отвлечеш в разговори за детството, миналото , хубавите моменти с предишното гадже, нещата отиват в посока, която не желаеш. Сигурно ще излезеш тъпанар, но когато тя спре за да си поеме въздух, промени темата на всяка цена. Позволени са и директни молби за целта - „Хайде да не говорим за миналото..."

Дата: 02.01.2007 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Детска | Възпитание | Полово | Как да поддържаш връзка без да сe ангажираш
© 2000-2018 Udoma.com. Всички права запазени.