Търсене:
Повлияване на срещуположния пол, с цел сближаване

Съблазън

За щастие съществуват някои валидни поведения в ситуации, които Ви разрешават да отбегнете затруднените ситуации или направо неприятните. Главното е да умеете да владеете "Езикът на тялото". Много е полезно да разбирате, но само, ако го владеете.

"Съблазън", означава възвръщане на една операция на маркетинг или се отнася до разкриване на причините на продукта, тоест самите нас. За да успеем е необходимо да анализираме много точно и внимателно "клиентелата" и след това да посочим плюсовете и минусите. Но едно нещо е ясно: ако не ги харесате в първите десет секунди АВАНТЮРАТА е вече приключила.

Начална подготовка

Разучавайки в женският или (мъжкият) свят за да открием онова, което искат от вас. Приятелките или приятелите, разпитвайки ги или вземете прилестете някое списаниепо по този въпрос.

Женските поведения следват "модите", както мъжките за да бъдете по-добре информирани.

Преди всичко много е важен ИЗБОРЪТ

За някои е достатъчен само един поглед, а други имат нужда да помислят и анализират, но важното е да се насочите към основното нещо, което ви съблазни физически. Основното е ИЗБОРЪТ към подходящата цел - самите нас. Един партньор много млад или много стар, един много активен, много мързелив или в общите случаи "да ти завърти главата" или да премине в една бъдеща връзка. Успехът е, ако търсим една стабилна връзка, един ход към погледа, от който разбираме на къде отиват нещата от срещата.

Първият контакт

За едни е достатъчно само една лека усмивка, обаче погледът в очите е много важно правило, чиято стойност си заслужава. Ако усмивката и погледът са не променени, вие можете да попаднете в успешен етап или да установите един ясен контакт, видян в опознаване на личността, която стои срещу вас.

Опознаване

Почти 90 на сто от случаите при двойките са по-нерешителни и отворени към индивидуално общуване, с цел опознаване. Ще ви бъде в голяма помощ, ако познавате нейна приятелка или негов приятел, нейн брат или негова сестра - без да се насочите директно към нея или него.

Общуването с "непозната" или "непознат" не е никак лесно, особено за срамежливите, много добре е да отбягвате първите аргументи за обсъждане, така няма да отегчите личността до вас. Остават само десет минути за да разберете момичето или момчето, което стои до вас, дали има точка на пресичане, интересували ви, не само физически, но и за всичко друго останало.

Физическият контакт

Един евентуален знак на възбуда е решително за докосване. Първият поглед, личен от значение, приема голяма интензивност, ако момичето си промени интереса - докосне леко врата, стисне ръката, това са много важни и изключителни моменти, за да пламнат искрите у партньора.

Целувката

Не съществува точен момент, точна ситуация. Необходимо е да има степен на разбиране, кога може да се целува или направо трябва да се целува момичето или момчето. Но една неочаквана целувка, или не желана, би могло да има лоши последствия за една нежна, красива любовна връзка.

Дата: 21.08.2004 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Детска | Възпитание | Полово | Повлияване на срещуположния пол, с цел сближаване
© 2000-2018 Udoma.com. Всички права запазени.